Dizajn

Swiftova odvažna linija s fino profiliranim mišićavim oblinama plijeni pažnju gdje god se pojavite. Iznimno široka i snažna konstrukcija u kombinaciji s detaljima poput lebdećeg ravnog krova, sa savršeno istančanim detaljima poput skrivenih ručki na stražnjim vratima, čine ovaj automobil jedinstvenim. Sa Swiftom ćete uvijek biti primijećeni, kako na parkingu, tako i na autocesti.

Saznaj više

Tehnika

Brzo i eksplozivno ubrzanje. Sjajne performanse pri vožnji u zavojima vam omogućuju da držite svoju ciljanu putanju. Swift je ponovno stvoren s pažnjom posvećenom svakom detalju njegovog pogonskog sklopa i platforme u cilju daljnje evolucije iskustva vožnje koja vozaču omogućuje sjedinjenje s automobilom i potpunu kontrolu nad njim.

Saznaj više

Sigurnost

Kao takav, Swift je ponovno rođen s bezrezervnom primjenom naprednih sigurnosnih tehnologija, od kojih su neke po prvi puta viđene u ovoj klasi automobila. Uz sigurnosne konstrukcijske značajke za zaštitu putnika u slučaju sudara, poboljšana preventivna sigurnost ima za cilj spriječiti opasne situacije u prometu.

Saznaj više