Dizajn

Ignis je automobil koji privlači poglede, a uzgred jasno naglašava svoje ozbiljne SUV osobine. Njegova linija, karakter, kao i detaljima obogaćena vanjština, te nesvakidašnja paleta boja, jednostavno jamče kako se u Ignisu nećete samo neprimijećeno voziti, nego ćete se voziti sa stilom. Iz kojeg god kuta gledan, Ignis iz svake perspektive pokazuje svoju svestranost i prilagodljivost, kako bi vam olakšao život.

Saznaj više

Tehnika

Za veseliji početak vašeg dana krenite Ignisom prema bilo kojem od svojih odredišta. Kompaktan je, okretan i brz. Zbog svoje natprosječne preglednosti, njime je iznimno lako upravljati, bilo da se radi o uskim gradskim ulicama ili nekom zahtjevnijem putovanju, uvijek će vas dovesti na sam prag vašeg odredišta. Svaki dan proveden s Ignisom pružit će vam potrebnu, lakoću i udobnost.

Saznaj više

Sigurnost

Ignis je krcat sustavima za aktivnu i pasivnu sigurnost. Aktivne sigurnosne funkcije poput ALLGRIP AUTO nudi vam slobodu vožnje bez obzira na promjenu podloge pod kotačima i neovisno o vremenskim uvjetima, dok zahvaljujući sustavu automatskog kočenja i upozorenja na izlazak iz voznog traka unosi bezbrižnost u svakodnevnu vožnju.

Saznaj više