Povezivanje pametnog telefona (SLDA)

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth®* ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju.

Klima uređaj

Upravljačka ploča automatskog klima uređaja kod modela GLX omogućuje intuitivno rukovanje. Jednostavno prepoznavanje oznaka i brojki je omogućeno upotrebom LCD zaslona s visokim kontrastom.

Pretinci

Brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke: pretinac za rukavice, polica u konzoli, džep u naslonu suvozačkog sjedala, prednji držači limenki X2, pretinci u prednjim vratima, USB utor i 12V utičnica za struju…

Dodatni prostor

Uz uvijek dobrodošlu zabavu u vožnji, dodatni prostor u kabini i prtljažniku može pomoći u potpunom iskorištavanju vaših hobija ili jednostavno za zabavu.

Prostran prtljažnik

Swiftov prostraniji prostor za prtljagu omogućuje vam da povezete više stvari, a djeljivi stražnji nasloni sjedala pomažu da u automobil smjestite sve što vam je potrebno. Prostor za glavu dobiven je niskim položajem sjedenja, dok su brojni pretinci jednostavni za upotrebu i nadohvat ruke.

PROSTRANOST KABINE

Izvana praktično kompaktan, Swift u kabini nudi dovoljno prostora za ugodan položaj nogu, ramena i glave. Čak i putnici na stražnjoj klupi imaju dovoljno prostora zahvaljujući inovativnom obliku stražnjeg dijela prednjih sjedala te najboljem mogućeg iskorištavanju prostora ispod njih.

Informacijski LCD zaslon u boji

Napredni višenamjenski 4,2-inčni TFT LCD zaslon u boji zauzima središnji dio ploče s instrumentima kako bi vozač bio potpuno informiran s točnim i intuitivno razumljivim podacima o ponašanju i radu vozila. Grafički su prikazani G-sila, snaga motora i okretni moment te između ostalog, uporaba akceleratora i kočnica.