Politika kolačića

“Kolačić” je tekstualna datoteka male veličine koja je pohranjena na Vašem računalu. Kolačići se koriste samo zbog tehničkih razloga i da olakšaju Vašu upotrebu web stranice. Jedna vrsta kolačića trajno će pohraniti datoteku na Vašem računalu. Može se upotrijebiti za prilagodbu ove web stranice prema korisnikovom izboru i interesu. Druga uobičajena vrsta kolačića je “kolačić sesije”. Kada posjetite web stranicu, kolačići sesije šalju se između računala i poslužitelja za prikupljanje informacija. Kolačići sesije se ne spremaju nakon zatvaranja web preglednika.

Više informacija o kolačićima možete pronaći na:

Možete ograničiti ili blokirati kolačiće promjenom postavki Vašeg preglednika. Prethodno pohranjeni kolačići također se mogu izbrisati putem web preglednika. Više informacija možete pronaći na stranicama za podršku Vašeg web preglednika. Napominjemo da određena područja i funkcije na ovoj web stranici zahtijevaju kolačiće i možda neće funkcionirati ako su kolačići izbrisani ili odbijeni.

Ova web stranica koristi kolačiće kako je detaljno opisano u nastavku.

Osnovni kolačići; bez njih web stranica ne funkcionira ispravno. Ne mogu se isključiti, i obično su postavljeni kao odgovor na Vaše radnje na web stranici, kao što su primjerice postavljanje postavki privatnosti, prijave ili popunjavanje obrazaca.

ImeOpisIstječe nakon
accepted-cookiesPrate ako je korisnik prihvatio upotrebu kolačića na ovoj web stranici2 godine

Kolačići izvedbe koji se upotrebljavaju za praćenje ponašanja pregledavanja kako bi poboljšali naše informacije i usluge.

ImeSvrhaIstječe nakon
_gaOvaj kolačić povezan je s Google Analyticsom. Koristi se za razlikovanje jedinstvenih korisnika dodjeljivanjem slučajno generiranog broja kao identifikatora klijenta. Uključen je u svaki zahtjev na web stranici i koristi se za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama i kampanjama za izvješća o analizi web stranice.2 godine
_gidTaj kolačić povezan je s Google Analyticsom. Koristi se za raspoznavanje korisnika.24 sata
_gatTaj kolačić povezan je s Google Analyticsom. Koristi se za smanjenje stope zahtjeva - ograničavanje prikupljanja podataka na stranicama visokog prometa.1 minute

Kontinuirano radimo na poboljšanju naših digitalnih usluga i web stranica. Da bismo to učinili koristimo Google Analytics, kako bismo analizirali ponašanje korisnika na anonimnoj i skupnoj razini.

Također dopuštamo našem alatu za web analizu (Google Analytics) postavljanje i upravljanje kolačićima na ovoj web stranici. Statistika se koristi za poboljšanje korisničkog iskustva ove web stranice.

Za više informacija obratite se našem službeniku za zaštitu osobnih podataka na privacy@suzuki.hu