Ignis

Suzuki Ignis je ultra-kompaktni SUV koji kombinira jednostavan izgled i izuzetnu upotrebljivost. Pomno dizajnirani detalji daju automobilu jedinstvenu osobnost.

Saznaj više

S-Cross

Svaka želja za avanturom, kao i svaka dosadna obaveza, s novim S-CROSSom biti će odrađena s lakoćom. Naime, nudeći vozačko zadovoljstvo na svim terenima i u svim uvjetima, novi S-CROSS podiže granicu performansi na novu razinu. Jednostavno rečeno, povećane mogućnosti na 4 kotača, koje slijede i dizajnerska rješenja, uzimajući iz svakog segmenta samo ono najbolje, čine novi S-CROSS neprikosnovenim u svim vašim zamislima

Saznaj više

Suzuki Swift

Najpopularniji Suzukijev model svoje vlasnike vjerno služi već četvrt stoljeća. Kao i prethodnike, novi Swift karakteriziraju dinamične linije i svojevrsna "nabijenost" zbog široke i relativno kratke karoserije. Za razliku od mnogih konkurenata koji su probili granicu od četiri metra dužine, novi Swift i dalje je kompaktan pa s lakoćom stane u sva premala parkirna mjesta u gradu.

Saznaj više

Suzuki Vitara

Originalan i lako prepoznatljiv Vitarin stil ujedinjuje tradicionalan izgled Suzukijevih SUZ vozila s razigranim modernističkim elementima. Bogata ponuda boja i dizajna omogućuju vlasniku da sam kreira jedinstven izgled svog automobila, no ispod lepršavog dizajna krije se moćan terenac opremljen najsofisticiranijom tehnologijom te naprednom konstrukcijom koja mu omogućava svladavanje svake podloge pa je svaka vožnja u novoj Vitari istinski užitak.

Saznaj više