Za vlasnike

Za nas u Suzukiju vaše zadovoljstvo i kvaliteta samih vozila najvažniji su čimbenici i neprestano pratimo ponašanje naših vozila uz prikupljanje podataka o njihovoj kvaliteti, čak i kad su izvan jamstva. Najbolju provjeru kvalitete kao i jamstvo sigurnog korištenja ponajprije možete dobiti u ovlaštenoj Suzuki mreži kroz redovito održavanje i preventivne preglede.

Ako iz nekog razloga ipak ne koristite usluge ovlaštene Suzuki servisne mreže, mi i dalje brinemo o vašem automobilu. U slučaju da je vaš automobil zahvaćen Suzuki servisnom kampanjom nudimo mogućnost provjere ispravnosti, zamjene pojedinih sklopova ili ažuriranje programa u skladu s našim strogim standardima kvalitete. Imajte na umu da će vam sustav ponuditi kontrolni popis kampanja opoziva na temelju podataka dostupnih u trenutku upita.

Saznajte da li je vaše vozilo obuhvaćeno Suzuki servisnom kampanjom tako da unesete identifikacijski broj svog vozila (VIN) preko poveznice niže. Obratite se u ovlašteni Suzuki servis ako je vaše vozilo zahvaćeno kampanjom gdje će Vam ovlašteni Suzuki tehničari odraditi popravak bez dodatnih troškova.

Broj šasije (identifikacijski broj vozila – VIN)

Jedinstvena identifikacija motornih vozila od 17 alfanumeričkih znakova. Identifikacijski broj vozila može se pronaći u vozilu, prometnoj dozvoli, COC dokumentu ili u originalnoj Suzuki servisnoj knjižici.