Dizajn

Svojim nastupom, novi S-CROSS iskazuje žeđ za avanturom, dok snažnim i sigurnim stavom, odražava karakter točno onakav kakav on ustvari i jest. Svojim robusnim prednjim krajem izaziva popularne SUVove, dočim svojim unutarnjim dizajnom tek korisnicima pokazuje svoje velike vrijednosti i apsolutnu superiornost. Pun dinamike, snage i prostranosti, rođen je novi istraživač.

Saznaj više

Tehnika

Suzuki S-CROSS u vožnji uvijek ostvaruje dobar kontakt s podlogom. Izazove različitih podloga, kao i svih vremenskih uvjeta, novi S-CROSS povlači iz legendarnih Suzukijevih SUV gena, koje nadopunjuje najmodernijom tehnologijom. Stoga, novi S-CROSS predstavlja jedinstven spoj cestovnih i terenskih mogućnosti, a da nijedna opcija nije ozbiljnije narušena, a povjerenje koje pritom doživljavate kreira jednu novu razinu svakodnevne agilnosti i učinkovitosti.

Saznaj više

Sigurnost

U društvu pouzdanog pratioca, uvijek slobodno i spokojno možete proširiti svoje dosege, a to posebno vrijedi za novi S-CROSS, jer na svakom milimetru spoznajete kako ste dobro zaštićeni i opremljeni. Kako vam novi Suzuki S-CROSS pomaže na svakom milimetru puta, jednako vas štiti u svakom djeliću sekunde. S preventivnim sustavima koji mogu predvidjeti i izbjeći nesreću, jednako kao i sa zaštitnim sustavima kojim smanjujete opasnost od ozljeda.

Saznaj više