Dizajn

Iako se često kaže da ne treba suditi na temelju prvog dojma, S- CROSS već na prvi pogled odaje svoj svemoćni karakter. Njegova snaga dodatno je naglašena moćnom prednjom crnom maskom, koja svojom filigranskom ljepotom privlači pozornost i ističe njegov avanturistički karakter, dok samo jedan pogled u unutrašnjost ga prikazuje u potpuno drukčijem svjetlu, jer ergonomska unutrašnjost naglašava njegovu drugu stranu - elegantnu i profinjenu, rađenu po mjeri vozača.

Saznaj više

Tehnika

Suzuki S-CROSS u vožnji uvijek ostvaruje dobar kontakt s podlogom. Izazove različitih podloga, kao i svih vremenskih uvjeta, novi S-CROSS povlači iz legendarnih Suzukijevih SUV gena, koje nadopunjuje najmodernijom tehnologijom. Stoga, novi S-CROSS predstavlja jedinstven spoj cestovnih i terenskih mogućnosti, a da nijedna opcija nije ozbiljnije narušena, a povjerenje koje pritom doživljavate kreira jednu novu razinu svakodnevne agilnosti i učinkovitosti.

Saznaj više

Sigurnost

Pred vama je SUV koji se ističe svojom odvažnošću i upečatljivošću, a njegova pametna sigurnosna rješenja samo su dio razloga zašto ćete se zaljubiti u ovaj automobil. Neke od odlika koje ga čine drugačijim od drugih su zasigurno prostranost, koja omogućuje ugodne vožnje s obitelji i prijateljima, ali tu je i integrirana ALL GRIP tehnologija, koja olakšava kontrolu vozila na svakoj podlozi. S preventivnim sustavima koji mogu predvidjeti i izbjeći nesreću, jednako kao i sa zaštitnim sustavima kojim smanjujete opasnost od ozljeda.

Saznaj više