Odaberite pravi mjenjač za vaš stil vožnje

5-stupanjski ručni mjenjač – stupnjevi prijenosa ovog mjenjača proračunati su za maksimalnu iskoristivost motora, te
uključuju precizno i ugodno mijenjanje brzina.
Bezstupanjski automatski mjenjač (CVT)Ovaj mjenjač svrstava se u automatske mjenjače. Njegova najvažnija osobina je prijenos momenta kroz praktički beskonačan broj omjera tj. brzina. Ovaj mjenjač namijenjen je gradskoj vožnji, a odlikuje ga visoka učinkovitost i uglađenost

SHVS blagi hibridni sustav

SHVS sustav (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) pomaže klasičnom motoru da postigne veću efikasnost goriva. Kinetičku energiju nastalu usporavanjem pretvara u električnu energiju koja se pomoću elektromotora koristi kao pomoć klasičnom motoru. Kompaktni i lagani SHVS sustav sastoji se od litij-ionske baterije velikog kapaciteta od 10Ah s izvrsnim performansama punjenja i napajanja te ISG-a u funkciji motora.

1.2 DUALJET

Ignis koristi novi 1.2 Dualjet motor koji odlikuje izvrsna ravnoteža između brze i lake startnosti, te iznimne učinkovitosti
kod potrošnje goriva. Visoka razina performansi postignuta je brojnim sitnim unaprjeđenjima koja uključuju električno kontrolirane varijabilne usisne ventile, električno pokretanu varijabilnu pumpu ulja te isto tako električne mlaznice koje uljem hlade klip, zbog čega se ovaj motor nikada neće pregrijati.

Pregled svih bitnih informacija na jednom mjestu

Ploča s instrumentima prikazuje osnovne informacije poput vanjske temperature, vremena i ukupne i parcijalne kilometraže. Prikazane informacije mogu se mijenjati pomoću gumba na ploči s instrumentima ili na upravljaču.

Grijači prednjih sjedala (GLX i GL+)

Grijana sjedala, uz sustav grijanja koji je integriran u sustav klimatizacije, brzo se zagriju i time bitno poboljšavaju kvalitetu vožnje kada su temperature niske, jer ne morate čekati da se motor zagrije, kako bi imali osjećaj topline.

Čvrst i siguran osjećaj u vožnji (GLX)

Kvalitetan sportski upravljač ima srebrne detalje. Može biti presvučen kožom za one koji žele više luksuza u interijeru.

MirrorLink

MirrorLink omogućuje prikazivanje različitih aplikacija s vašeg pametnog telefona na središnjem zaslonu osjetljivom na dodir, omogućujući pristup njegovim značajkama i funkcionalnostima.

Kontrola audio sadržaja pomoću tipki na upravljaču (GLX)

Tipke pomoću kojih se kontrolira jačina audio sadržaja dizajnirane su po mjeri vozača. Regulacija glasnoće nikad nije bila jednostavnija. Zahvaljujući mogućnosti da razinu zvuka podesite s nekoliko pomaka vlastitog palca bez da ispustite upravljač podiže kvalitetu vožnje na novu razinu. 

Povezivanje pametnog telefona (SLDA) (GLX i GL+)

Srce audio sustava je zaslon osjetljiv na dodir, intuitivan poput pametnog telefona. Spojite vaš smartphone preko Bluetooth® ili USB kabela kako biste na zaslonu mogli koristiti aplikacije. Preko njega vidite i audio sustav, sliku s kamere za vožnju unatrag i navigaciju (samo GLX).

Android Auto™

Android Auto™ proširuje Android platformu u automobil na način osmišljen upravo za vožnju koji će minimalizirati distrakciju. Tako se možete usredotočiti na vožnju pomoću Google™ usluga kao što su Google Maps™ i Google Play Music ™.

Apple CarPlay

Apple CarPlay omogućava korištenje Iphonea za uspostavljanje poziva, pristupa glazbi, slanje i primanje poruka, pronalaženje odredišta. Sve ove funkcije mogu biti pokrenute putem glasovne naredbe preko sistema Siri ili preko središnjeg zaslona unutar vozila.