LED glavna svjetla s LED dnevnim svjetlima

I prednja i stražnja svjetla u sebi imaju tri LED pozicijska svjetla koja ga čine prepozatljivim, unikatnim i dinamičnim. Prednja pozicijska svjetla koriste se i kao dnevna svjetla, prilikom svake vožnje.

Filigranski stilizirana prednja maska

Impresivna prednja crna maska filigranskog izričaja vizualno dijeli S-CROSS na dva dijela. Prednji logotip, iza kojeg se skriva pregršt elektronike, naglašen je kromiranom letvicom, koja dodatno naglašava snagu cjelokupnog lica novog S-CROSSa

Krovni nosači (GL+ i GLX)

Srebrni, aluminijski krovni nosači integrirani su u krov novog S-CROSSa, i osim stila, imaju i funkcionalnu ulogu. Ovo je najbolji spoj profinjene estetike, istančane aerodinamike i potpune funkcionalnosti, sve u jednom.

Gruba odvažnost

Četvrtasti, prednji i stražnji obrubi kotača daju poseban karakter vanjštini ovog SUV-a. S druge pak strane, odvažne, srebrne linije na prednjem i stražnjem braniku ga čine još upečatljivijim.

Dvozonska automoatska klima (GL+ i GLX)

Zahvaljujući dvozonskoj automatskoj klimi, temepratura unutar vozila može se prilagođavati kontinuirano i potpuno automatski, što daje dodatni ugođaj u vožnji. K tome, vozač i suvozač istovremeno mogu podesiti klima uređaj na različite temperature.

Presvlake sjedala

Elegantna ergonomska sjedala dolaze i u opciji s kožnim detaljima na bočnim stranama te kožnim
naslonjačem za ruku, koji u centar pozornosti stavlja udobnost i snažni karakter ovog SUVa. Opcija s kožom dostupna je na GLX modelima, a opcija s tkaninom na GL+ i GL modelima.

Grijanje prednjih sjedala (GL+ i GLX)

GL+ i GLX modeli u standardnom paketu opremljeni su grijačima sjedala za vozača i suvozača, dok se putnici na stražnjim sjedalima griju posebnim ventilacijskim otvorima straga.

17-inčni polirani kotači od lake legure (GL+ i GLX)

Stražnje sjedalo lako se podešava i spušta te tako po potrebi omogućava još više mjesta u prtljažniku i pruža optimalnu udobnost za putnike.

Panoramski sunčani krov

Pripremite se na pogled i doživljaj koji oduzima dah! Dvodjelna pomična krovna stakla, tvore panoramski krov ogromnih dimenzija, u čijem pogledu, jednako kao i u otvorenom krovnom prozoru, mogu uživati svi putnici, bez obzira na poziciju sjedenja u automobilu.

Velikodušan prtljažnik za uživanje

S-CROSS namijenjen je svima koji znaju da u životu treba izdvojiti vrijeme za uživanje i opuštanje. Bilo da se radi o svakodnevnom putovanju na posao, i s posla ili da ste krenuli na putovanje u nepoznato. S-CROSS je uvijek vjeran suputnik koji vas neće razočarati.