Konačno i Swift dizel
"Osjećaj prostora je za 370 cm dugačak auto izniman, a i stražnja klupa je iznenađujuće prostrana. Tu se iskazuje japansko iskustvo u proizvodnji mini-automobila za domaće tržište gdje je svaki centimetar parkinga zlata vrijedan"
Auto blic
Lasta koja čini proljeće
"Suzuki Wagon R+ imao je u sebi nešto posebno. Automobil ekstremne funkcionalnosti i prostranosti u gradskoj klasi bio je jedinstven, iako ga mnogi nisu voljeli zbog sandučaste forme. Zbog toga je došlo vrijeme za temeljite promjene"
Auto Klub
Čudovište u odijelu
"Ime mu je Hayabusa, Suzuki GSX 1300 R Hayabusa, što na japanskom znači Nebeska ptica. Radi se o najsnažnijem Suzukiju i jednom od najkarizmatičnijih motocikala na tržištu. Treba li više išta kazati ili napisati..."
Auto Klub
Sve je u okretajima
"GSX-R 600 pokazao se lako upravljivim i jednostavnim, iako ga nikako ne bismo mogli nazvati "nježnim". Stazu i njezine izazove, uključujući šikanu, prošao je kao od šale...."
Motorevija
SMILE FC System Corporation
Suzuki Motor Corporation osnovat će zajedničku tvrtku, SMILE FC System, s britanskom tvrtkom Intelligent Energy Holdings PLC, namijenjenu razvoju i proizvodnji sustava ćelija goriva.
Novo oružje za Superbike
Crescent Suzuki je predstavio novi GSX-R za 2012. s kojim će John Hopkins i Leon Camier poći u boj za titulu u Superbikeu ove sezone
Obnovljeni Bandit
Na salonu u Milanu Suzuki je predstavio dva nova modela Bandita 650. Za modelsku godinu 2009. oba su Bandita, 650 i 650SA doživjela dizajnerske i praktične preinake
Kizashi stiže 2010.
U posljednjih je godinu dana Suzuki predstavio tri zanimljiva ali i vrlo različita koncepta pod zajedničkim imenom Kizashi